Gemeenten

BioForte als partner, ook in een ESCO

Veel gemeenten willen het energiegebruik terugbrengen en verduurzamen, liefst CO2-neutraal. Lokale energie-intitiatieven bijvoorbeeld in de vorm van een energie-service-company - ESCO - zijn meer dan welkom. In de praktijk blijkt het lastig die initiatieven om te zetten in concrete projecten. Dat doen we graag. We houden het liefst simpel en kunnen daardoor heel snel aan de slag.

Bio Forte kan de warmtelevering aan bijvoorbeeld gemeentehuizen, zorginstellingen, corporatieflats of zwembaden verduurzamen. In veel gemeenten zijn kleinschalige warmtenetten of is blokverwarming al aanwezig: beide zijn zeer geschikt.

warmtenet

Gebouwen op een warmtenet

Verwarming met biomassa
Gebouwen kunnen dus worden verwarmd met houtsnippers uit park- en landschapsonderhoud in uw eigen regio.
Dat is goed voor:

  • bijna 100% beperking van de aan verwarming gerelateerde CO2-uitstoot
  • lagere energielasten voor gebruikers
  • beperkte of geen investeringen door de gemeente
  • lokale werkgelegenheid

kruiwagen

De houtsnippers zijn afkomstig uit de directe omgeving. Dit resulteert in korte vervoer afstanden en gegarandeerde duurzaamheid : Local-for-local!

Interessant?
Mail of bel:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of 06-52 362 244, of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of 06 - 51 131 919
of doe de Quickscan