jaap

JAAP KOPPEJAN

Jaap Koppejan - high tech en praktijk

Jaap is al 25 jaar bezig met bio-energie en is bij Bio Forte eindverantwoordelijk voor het technisch ontwerp van de installaties. Daarnaast is hij werkzaam als onderzoeker naar nieuwe bio-energietoepassingen en coƶrdinator van IEA Bioenergy Task 32 (Biomass Combustion and Cofiring). Jaap is als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen in zijn vak. Bij Bio Forte heeft hij laten zien dat hij de theorie ook in de praktijk kan brengen.
Bel of mail Jaap: 06 4986 7956 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

jaap

HAN BECKMANN

Han Beckmann - zakelijk

Als ondernemer met hart voor duurzaamheid heeft Han een goed gevoel voor de balans tussen ambities en financiƫle uitvoerbaarheid. Technisch goede projecten zijn pas goed als ze economisch en juridisch ook in orde zijn. Han heeft uitgebreide ervaring opgedaan o.a. bij Philips en later als investeerder in allerlei technische bedrijven.
Bel of mail Han: 06 5113 1919 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

jaap

ERIC BRINCKMANN

Eric Brinckmann - groen

Eric is al decennia lang met groen bezig. Als beheerder van landgoed het Lankheet in Overijssel, Haaksbergen, weet hij dat schoonheid en duurzaamheid van het landschap samen kunnen gaan met verantwoord economisch gebruik van biomassa. Bosbouw en natuurontwikkeling betekenen namelijk ook productie van hout en houtsnippers (tak- en tophout, hakhout). Projecten van Bio Forte dragen bij aan een hernieuwde, beleefbare relatie tussen de stad en het buitengebied.
Bel of mail Eric: 06 5371 7724 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

jaap

HAN LANGEVOORT

Han Langevoort - klantgericht

Han heeft jarenlange ervaring in de bouw, o.a. als vastgoed adviseur bij DHV en projectontwikkelaar bij woningcorporatie De Alliantie: rood maar met een groen hart. Han kent de wensen van de klant, vooral als het om duurzaamheid gaat. Met zijn gedrevenheid gaat hij voor het tot stand brengen voor het project.
Bel of mail Han: 06 5236 2244 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .